Black tapenade

Grossane black olives from the Baux-de-Provence Valley are left on the tree to wrinkle slightly until December and then set aside for ten months to remove their bitterness. They are then blended with capers, of course (tapeno in the Provençal dialect). At harvest time, the kitchen starts to smell like truffles...

0 avis

2,95 €

No customer comments for the moment.

Seuls les visiteurs enregistrés peuvent poster un nouveau commentaire.

Log in to comment

Découvrez son goût très fruité sur une tranche de pain avec un filet de rouget, une tranche de saucisson ou des radis.
Valeur énergétique : 243 kcal soit 998 kJ Protéines : 2,4 g Glucides : 1,0 g dont sucres : 0,7g Fibres : 6,1 g Lipides : 24,1 g dont saturés : 4,0 g Sodium : 1,7 g
Black olives 88%, capers, anchovies, spices and herbs, Frigolet liqueur, vegetable oil, vinegar, salt.
Après ouverture, conserver au réfrigérateur et consommer sous 6 jours.
Lien popup